Βρίσκεστε εδώ: ΑρχικήΠλεονεκτήματα

Οικιακός και Επαγγελματικός Τομέας

Στον οικιακό και στον επαγγελματικό τομέα το υγραέριο σε φιάλες χρησιμοποιείται κυρίως για το μαγείρεμα,την θέρμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και για την παραγωγή ζεστου νερού χρήσης.

Μαγείρεμα

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του υγραερίου σας δίνουν την δυνατότητα απόλυτου ελέγχου της θερμοκρασίας, άμεσης απόκρισης και σταθερής λειτουργίας, αποτελώντας την πρώτη σας επιλογή για το τέλειο μαγείρεμα. Έτσι είτε με μοντέρνες οικιακές ή επαγγελματικές κουζίνες και φούρνους για μαγείρεμα, είτε με τις παραδοσιακές εστίες, το μαγείρεμα σήμερα είναι πολύ πρακτικό και οικονομικό, ενώ συμβάλλει στην ουσιαστική μείωση του κόστους. Οι συσκευές εστίασης που λειτουργούν με υγραέριο παρέχουν στον επαγγελματία μεγάλη ταχύτητα στην παραγωγή των προϊόντων για άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών τους.Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που σε όλες τις ταβέρνες και εστιατόρια, το υγραέριο αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης υγραερίου στον οικιακό και επαγγελματικό τομέα είναι τα παρακάτω:

  • Άμεση ποιοτική και αποτελεσματική παραγωγή των προϊόντων.
  • Οι συσκευές και οι χώροι όπου γίνεται χρήση του υγραερίου παραμένουν πάντα καθαροί.
  • Τα έξοδα και οι χρόνοι συντήρησης των συσκευών ελαχιστοποιούνται.
  • Προστατεύεται το περιβάλλον.

 Θέρμανση εσωτερικών & εξωτερικών χώρων

Η θέρμανση από φιάλες υγραερίου μπορεί να γίνει, είτε με φορητές θερμάστρες, είτε με επίτοιχους λέβητες, οι οποίοι παρέχουν πλήθος πλεονεκτημάτων καθώς μπορούν να αντικαταστήσουν με ευκολία συστήματα που παλαιότερα λειτουργούσαν με άλλα καύσιμα, εξασφαλίζοντας αυτόνομη και οικονομική λειτουργία, με ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον.Επίσης οι εξωτερικοί χώροι αξιοποιούνται και το χειμώνα με θερμαντικές "ομπρέλες" υγραερίου. 

 Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Τίποτα πιο πρακτικό από το να έχετε άμεσα ζεστό νερό, στην θερμοκρασία που το θέλετε απλώς ανοίγοντας την βρύση. Η θέρμανση ζεστού νερού  με ταχυθερμοσίφωνες με τροφοδοσία από φιάλες υγραερίου, σας παρέχει μέγιστη οικονομία έχοντας πληρώσει μόνο αυτό που πραγματικά χρησιμοποιείτε, συνεισφέροντας αποτελεσματικά στην μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Επίσης με τη χρήση επίτοιχων λεβήτων μπορούμε να έχουμε ταυτόχρονα θέρμανση του χώρου μας και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.