Βρίσκεστε εδώ: Αρχική

Υγραέριο σε φιάλες

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ διαθέτει σήμερα στην Ελλάδα, το πιο μεγάλο δίκτυο διανομής φιαλών. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χωριό ή πόλη, θα βρείτε ένα απο τα χιλίαδες συνεργαζόμενα καταστήματα πώλησης φιαλών υγραερίου.

Οι παραδοσιακές φιάλες υγραερίου αποτελούν ένα αξιόπιστο σύστημα εφοδιασμού υγραερίου. Το εμφιαλωμένο υγραέριο, λόγω της ευκολίας στη μεταφορά του, είναι διαθέσιμο παντού.

 Στις προηγμένες τεχνολογικά εγκαταστάσεις της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, οι φιάλες ελέγχονται διεξοδικά πριν από κάθε πλήρωσή τους με υγραέριο και υπόκεινται σε περιοδική και συστηματική συντήρηση. Οι φιάλες φέρουν τάπα και θερμοσυρρικνωτικό καψύλιο, για επιπλέον προστασία. Πρόσθετα σε κάθε πλήρη φιάλη, τοποθετείται γύρω από το ρουμπινέτο, μια κυκλική πλαστική καρτέλα με οδηγίες χρήσης. Πριν από κάθε χρήση φιάλης, ο χρήστης πρέπει να σιγουρευτεί ότι έχει διαβάσει και κατανοήσει τις οδηγίες αυτές.

Η ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ξεκίνησε την παραγωγή του εμφιαλωμένου υγραέριου το 1953 και κατόρθωσε η γνωστή στο ευρή κοινό μπλε φιάλη υγραερίου των 10 kg να γίνει το "ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ" για το εμφιαλωμένο υγραέριο στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Υγραέριο και Περιβάλλον »